Traductor

dissabte, 27 d’abril del 2013

Xerrada "Coaching per viure feliç", 1r acte de la "II Festa de les Dones"

Ahir divendres 26 d'Abril es va celebrar el primer acte dels tres que componen la "II Festa de les Dones", organitzada per l'entitat "Dones en marxa" i l'Ajuntament d'Oliana amb la col·laboració de l'Institut Català de la Dona.
L'acte en qüestió, va ser una interessant xerrada titulada "Coaching per viure feliç" a càrrec de Pep Farràs a la sala de plens de l'ajuntament, on, se'ns donava una sèrie de consells i directrius que ens ajudin a fer allò que volem fer i així poder viure una mica més feliços.






El proper acte se celebrarà aquest mateix diumenge dia 28 i consistirà en una representació teatral de l'obra "Diner negre" a càrrec del grup de teatre Vila-Closa de St Climenç a les 19:30 a la sala polivalent.
El preu de l'entrada és de 5€, tot i que les dones hi tenen entrada gratuita.

La festa es conclourà el dissabte 4 de Maig amb el sopar de les dones preparat pels homes del poble al poliesportiu a les 21:00.
El preu del sopar és de 5€.

Paral·lelament a tot això, se celebrarà el següent concurs:

CONCURS DE FLORS ALS BALCONS

  • Per tal de donar rellevància i agrair a tots aquells olianesos i olianeses que amb els guarniments de flors als seus habitatges fan que el nostre municipi sigui més atractiu, des de l’ajuntament volem promoure un concurs de flors als balcons.
  • El termini d’inscripcions per participar al concurs serà fins el divendres 15 de juny a l’ajuntament.
  • El jurat que estarà integrat per membres de diferents associacions del municipi valoraran els domicilis participants la setmana del 24 al 30 de juny.

  • Es valorarà l’ornamenta amb flors de tots els balcons i finestres del domicili, així com el conjunt de la façana.
  • Els premis seran els següents:
    • 1er premi: 100€ + la publicació de la foto del balcó guanyador a la portada del llibret de la festa major
    • 2on premi: 50€ + la publicació de la foto del balcó dins el llibret de la festa major
    • 3er premi: 1 sopar per a dues persones en un dels restaurants dels nostre municipi + la publicació de la foto del balcó dins el llibret de la festa major.